Uw fiets

Heeft u al een mooie fiets in uw bezit? Of heeft u al een tijdje een fiets op het oog maar wilt u toch liever een elektrisch model? Bij ons is dit beide geen probleem! Wij bieden namelijk de e-bike ombouwservice. Dat houdt in dat wij uw fiets kunnen ombouwen tot elektrische fiets.

Dit is niet alleen veel goedkoper dan een nieuwe elektrische fiets, het is ook nog eens praktischer. Want wie heeft er nou ruimte voor zoveel fietsen in de schuur? Wij kunnen praktisch elk model fiets ombouwen! U kan via het aanvraagformulier een bestelling indienen en dan zullen wij het persoonlijke traject starten. Want goede service, dat is belangrijk!

Heeft u al een mooie fiets in uw bezit? Of heeft u al een tijdje een fiets op het oog maar wilt u toch liever een elektrisch model? Bij ons is dit beide geen probleem! Wij bieden de e-bike ombouwservice.

Dat houdt in dat wij uw fiets kunnen ombouwen tot elektrische fiets. Dit is niet alleen veel goedkoper dan een nieuwe elektrische fiets, het is ook nog eens praktischer. Want wie heeft er nou ruimte voor zoveel fietsen in de schuur?

Wij kunnen praktisch elk model fiets ombouwen! U kan via het aanvraagformulier een bestelling indienen en dan zullen wij het persoonlijke traject starten. Want goede service, dat is belangrijk!

Over de motor:

De motor is een van de belangrijkste onderdelen van een elektrische fiets en deze heeft het bovendien zwaar te verduren. Stoepje op, stoepje af.. Oeps, een gat de weg.. Hij moet het maar volhouden en de kwaliteit moet dus goed zijn. Wij hebben hier dan ook goed opgelet bij het vinden van een fabrikant waardoor we u deze zorg uit handen nemen.

De motor heeft een vermogen van 250 Watt (wat maximaal is toegestaan op de Nederlandse openbare weg) en heeft een hoge koppel, wat er voor zorgt dat je makkelijk en snel weg kan fietsen.

Over de accu:

Naast de motor is de accu het onderdeel waarvan uw fietsplezier het meest afhangt, want wat heb je aan een elektrische fiets als deze maar 10 kilometer ver komt? (Nou, niet heel veel kan ik u vertellen)

Naast dat de accu’s een van de meest belangrijke delen van een e-bike is, is deze ook vaak het duurste. Wij willen graag een goede prijs-kwaliteit verhouding leveren en daarom hebben wij ook hiervoor een strenge selectie gevoerd. Ons select aantal hoogwaardige fietsaccu’s zal dus naast een gunstige invloed op de prijs ook, en juist, een goede actieradius hebben! 

Bent u geïnteresseerd?
Neem contact op